I RAKIJA NA MENIJU: Prve fotografije sa venčanja Nine Seničar (FOTO)

V. N. 19. 07. 2022. u 22:45

MANEKENKA, glumica i autorka knjige za decu "Zvezda Slavica", Nina Seničar (36), koja se 9. jula u Italiji udala za afroameričkog glumca Džeja Elisa (40), sa kojim ima dvoipogodišnju ćerku Noru Grejs, podelila je na društvenim mrežama fotografije sa bajkovitog venčanja u Toskani, koje je ekskluzivno objavio prestižni magazin "Vog".

Foto Profimedia

Izbor je pao na Italiju jer su tamo bili na prvom zajedničkom putovanju. Nina se udala u "dolče i gabana" venčanici, pravljenoj po njenoj meri, dok je mladoženja bio u bordo odelu.

Zavete su razmenili u vrtu uz zalazak sunca, Ninu je do oltara otpratio otac Goran, dok je Nora Grejs nosila cveće. U svatove im je došlo čak 190 ljudi, otkrio je Elis, koji u nastavku filma "Top gan: Maverik" igra poručnika korvete Rubena Pejbeka Fiča, uz daleko slavnijeg kolegu Toma Kruza.

Inače, Nina je za modnu bibliju, kako zovu "Vog", ispričala da svadba nije prošla bez rakije, tradicionalnog alkoholnog pića u Srbiji, pa su Elis i ona odlučili da ova žestina bude uvertira u večeru.

Pogledajte više