NE DOLAZE U BEOGRAD: "Vajtsnejk" otkazali sve koncerte na evropskoj oproštajnoj turneji

V. N. 03. 07. 2022. u 22:15

KONCERT britanskog hard rok benda "Vajtsnejk", planiran za 6. jul na stadionu "Tašmajdan" u Beogradu je, nažalost, otkazan zbog bolesti članova benda, saopštio je organizator "Avalon produkcija".

Foto Tyler Bourns

- Kao i svi, zatečeni smo poslednjom informacijom Dejvida Koverdejla, pevača i lidera grupe "Vajtsnejk", da nisu u mogućnosti da održe preostali deo evropske turneje, jer smo do sinoć finalizirali detalje vezane za održavanje koncerta na stadionu "Tašmajdan", koji je bio gotovo rasprodat - stoji u saopštenju. - Naše žaljenje je utoliko veće što od 11 koncerata koji su otkazani, tri organizuje "Avalon produkcija" - Beograd, Skoplje i Sarajevo.

Zasad nema informacije o tome hoće li biti naknadnih termina za otkazane koncerte, a svi fanovi koji su kupili ulaznice za beogradski koncert moći će da izvrše povrat novca na svim prodajnim mestima "Tiket vižna" i "Gigstiksa", od ponedeljka 11. jula.

"Vajtsnejk" su bili na oproštajnoj turneji, jer je frontmen Dejvid Koverdejl odlučio da više ne ide na koncerte, ali će i dalje snimati albume. Kako saznajemo, upravo on ima zdravstvenih problema - upalu sinusa i dušnika.

"Vajtsnejk" su u Beogradu prvi put gostovali 2006. godine, takođe na "Tašmajdanu", a potom i u "Beogradskoj areni", na Kalemegdanu i u hali "Pionir". Poslednji put su u srpskoj prestonici bili 2019. na "Tašmajdanu", kada je iznenada udario pljusak, a pokisla publika se nije razilazila i tražila je da se vrate na bis, što su Koveredejl i ekipa i učinili, pevajući i svirajući po kiši.

Pogledajte više