NEKADA NAJMOĆNIJA ŽENA U SRBIJI SE POVUKLA IZ JAVNOSTI: Jovana, ćerka Milke Forcan, sada izgledom obara s nogu (FOTO)

Novosti online 23. 06. 2022. u 00:54

MILKA Forcan dugo je važila za jednu od najuspešnijih i najmoćnijih žena u Srbiji, poslednjih godina se povukla iz javnosti i posvetila svom biznisu i porodici.

Foto: N. Skenderija

Milka ima sina Filipa i ćerku Jovanu, Filip je studirao u Nemačkoj, a ćerka u Ženevi, nakon čega se vratila u Srbiju, a sudeći po fotografijama koje postavlja njena mama, voli putovanja i egzotične destinacije.

Ćerka Milke Forcan već niže poslovne uspehe, pa je i osnovala sopstveni brend i pokrenula elektronsku trgovinu ženskom garderobom s ciljem da približi najnovije trendove, inspirisane ulicama Los Anđelesa.

Iako se ne eksponira u javnosti, Milka Forcan često objavljuje fotografije sa egzotičnih putovanja, a neretko objavi i fotografije na kojima uživa sa decom.

Milka Forcan nije krila ponos zbog ćerkinog poslovnog entuzijazma i početničkog uspeha, pa ju je javno pohvalila.

- Ponosna sam na Jovanin projekat, na kome je vredno radila prethodna tri meseca. Verujem da se isplatio rad do 3-4 sata noću, skoro svakog dana, i da onlajn-platforma koja je rađena po uzoru na afirmisane svetske brendove donosi nov kvalitet i ponudu drugačiju od svega postojećeg na našem tržištu - rekla je svojevremeno Milka Forcan.


(Mondo)

Pogledajte više