DŽONI DEP PONOVO ODUŠEVIO: Pogledajte šta glumac radi dok čeka odluku suda (FOTO/VIDEO)

Novosti online 31. 05. 2022. u 09:50

GLUMAC Džoni Dep održao je nastup u Rojal Albert holu u Londonu, dok čeka presudu suđenja za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd.

Foto: Printscreen Youtube/Simoncuk

Džoni je u Londonu nastupio sa svojim prijateljem pevačem Džefom Bekom, a zajedno su izveli niz obrada poznatih pesama.

Dep je na nastupu dočekan ovacijama, a oduševljeni komentari na društvenim mrežama se nižu.

Snimak Depa kako peva i svira gitaru objavljen je na društvenim mrežama, na kojima se vidi kako članovi publike navijaju i aplaudiraju holivudskoj zvezdi.

Angela Flaneri iz grada Sautend na Moru koja je prisustvovala koncertu rekla je da je "bila prilično šokirana" nakon što je videla Džonija Depa.

- Uvek sam bila njegov veliki obožavalac. Došla sam da slušam Džefa Beka, nisam imala pojma da će Džoni svirati. Bilo je sjajno, fasntastično veče, Džoni je "razbio". Sada mogu da umrem srećna što sam bila u istoj prostoriji kao on - rekla je ona.

Podsetimo, završeno je davanje iskaza i ispitivanje svedoka na suđenju Džonija Depa i Amber Herd, a sada se čeka odluka porote.

Advokatica Džonija Depa istakla je da Amber Herd mora da odgovara za laži, dok su iz pravnog tima Depove bivše supruge u završnoj reči naglasili da je tokom šestonedeljnog suđenja pokazano da je poznati glumac nasilnik, kome se ne može verovati.

Dep (58) je tužio Herd (35) pred sudom u Virdžiniji i tom prilikom tražio 50 miliona dolara odštete zbog ranijeg autorskog teksta u kojem je iznela tvrdnju da je žrtva porodičnog nasilja.

Glumac je negirao bilo kakvo zlostavljanje.

Herd je, međutim, uzvratila tužbom i traži kontraodštetu od 100 miliona dolara.

Pogledajte više