JA SAM KAO DŽEJ LO: Marina Visković se uporedila sa svetskom zvezdom, evo kako joj je voditelj odgovorio

Novosti onlajn

23. 05. 2022. u 07:32

MARINA Visković je istakla da voli prirodna izdanja, pa da joj ne predstavlja nikakav problem da objavi fotografiju bez šminke, kao što to radi poznata Džej Lo.

Foto: Instagram/marina_viskovic_official

Iako posao kojim se bavi podrazumeva da se pevačica pojavljuje skroz sređena, od stajlinga do šminke, Marina je rekla da voli prirodna izdanja.

- Ne ponašam se kao javna ličnost, na Instagramu volim da propagiram zdrav život, opuštena sam i ne mogu stvarno da se montiram za moj stori, zato što je to moj realan dan i to delim sa svojom publikom i mislim da to ljudi vole kad je neko prirodan i opušten - rekla je Marina u emisiji „Zvezde Granda – Specijal”, pa je dodala:

- Nemam ništa protiv, ja se divim ženama koje mogu da idu na štiklama ceo dan i u haljinama i da se sređuju, ja ne... Ja više ni farmerke ne nosim.

Dok je objašnjavala da voli zdrav život, uporedila je sebe sa Dženifer Lopez.

- Ako pogledamo Holivud i holivudske zvezde, onda je to to, to je ta kežual varijanta, na primer Džej Lo koja je ljudima napravila jasnu sliku kakva je u javnosti, a kakva je privatno - nadovezao se voditelj Siniša Medić, a pevačica je onda zaključila:

- Ja sam ti kao Džej Lo.

Marina je mnoge nasmejala svojim komentarom, a onda se nadovezao i voditelj Voja Nedeljković, koji se u svom stilu našalio.

- Ja gledam malopre ko ulazi u emisiju, da li je Džej Lo ili Marina Visković - rekao je Voja.

BONUS VIDEO:

Milica Pavlović u vrućem izdanju

Pogledajte više