"GORIM OD UZBUĐENJA": Konstrakta se javila iz Torina pred polufinale

Novosti online 12. 05. 2022. u 17:28

ANAĐurić Konstrakta kaže da gori od uzbuđenja pred večerašnje polufinale Evrovizije, a srpska delegacija veruje da će se Konstrakta plasirati u subotnje finale.

Foto: M. Anđela

Juče je srpska predstavnica na Evrosongu Konstrakta imala dve probe, jednu pred žirijem iz 21 zemlje koja glasa večeras u drugom polufinalu.

Na pitanje da li je uzbuđena pred večerašnji nastup, Ana Đurić kratko odgovara: „Gorim!“

- Ipak, savladamo se nekako kad krene pesma. Zadovoljna sam što je usvojeno sve što smo predložili i to je maksimum koji smo mogli da izvučemo iz ovih uslova - kaže Konstrakta.

Podrška od publike joj puno znači.

- Zaista osetite silinu tih ljudi ispred vas koji vas podržavaju. Zapravo se bolje s tim osećaš - dodaje srpska predstavnica.

Takođe se zahvalila na podršci koju dobija iz Srbije, ali i regiona.

- Volela bih da nas večeras i sva šira dijaspora podrži. Nastup možda jeste neuobičajen za Evrosong, ali možda je to i lepota ovog našeg predstavljanja - istakla je Konstrakta.

Iako je naša ekipa u Torino došla sa jednom idejom, za koju se ispostavilo da neće moći da se ispuni, šefica srpske delegacije Ana Rogljić kaže da je ipak sve došlo na svoje mesto.

- Sinoć je bilo sve kako smo želeli. Mislim da smo u odnosu na prvu probu 2. maja poboljšali mnogo nastup. Zadovoljni smo svime - objasnila je Ana Rogljić.

Dodaje i da i druge delegacije veoma pozitivno reaguju na našu kompoziciju.

- Mislim da nema nijednog šefa delegacije učesnika da mi nije prišao i rekao da navija za nas. Ako bude sve kako se nadamo, bićemo ne samo sigurno u finalu, nego i možda u prvih pet - istakla je šefica srpske delegacije.

BONUS VIDEO - PRVI, NAJMLAĐI, NAJUSPEŠNIJI: Zanimljivosti iz bogate istorije Pesme Evrovizije

 
Pogledajte više