SVIM SRCEM UZ KONSTRAKTU: U Torinu večeras drugo polufinalno veče 66. "Evrosonga"

V. N.

12. 05. 2022. u 07:26

U DVORANI "Pala olimpiko" u Torinu, večeras je na programu drugo polufinalno veče 66. "Evrosonga", a za plasman u finale boriće se predstavnici 18 zemalja.

Foto Instagram/eurovisionserbia_official

Srpska predstavnica Konstrakta nastupa večeras pod rednim brojem tri, sa numerom In corpore sano, a osim naše zemlje, takmiče se još i Finska, Izrael, Azerbejdžan, Gruzija, Malta, San Marino, Australija, Kipar, Irska, Severna Makedonija, Estonija, Rumunija, Poljska, Crna Gora, Belgija, Švedska i Češka.

U veliko finale u subotu može samo 10 zemalja, a Konstrakta i njen tim ističu da je odgovornost velika, da se trude da budu koncentrisani i obave svoj deo posla kako treba, jer je na "Pesmi Evrovizije" suština da svako uradi svoj deo posla najbolje moguće, da bi u celini dobili izvanredan rezultat.

Voditeljka RTS Kristina Radenković, koja je u poslednji čas uskočila u Konstraktin hor, rekla je da se, dok su na sceni, svi trude da dišu kao jedan, kako bi Ani olakšali da bude najbolja moguća.

Da li će se naša Konstrakta plasirati u finale, kao što svi priželjkujemo, saznaćemo večeras u direktnom prenosu na RTS, od 21 čas.

Pogledajte više