KRILA JU JE 14 GODINA OD JAVNOSTI: Glumica Salma Hajek prvi put s ćerkom na naslovnici (FOTO)

Novosti online 30. 04. 2022. u 19:21

GLUMICA Salma Hajek uradila je sve što je u njenoj moći da ćerki Valentini,koju je dobila u braku sa francuskim milijarderom Fransis-Henrijem Pinoltom obezbedi nesmetano detinjstvo.

Foto: Instagram

Za sve ove godine na prste obe ruke mogle su se nabrojati paparaco fotografije, ali situacija je počela da se menja odnedavno.

14-godišnja lepotica sve češće je sa slavnom majkom na crvenom tepihu, a mnogi se slažu - lepotom ju je već sada nadmašila. Međutim, tinejdžerka sada može da se pohvali ogromnim uspehom - prvi put se našla na naslovnici meksičkog "Voga" i to sa svojom majkom.

Majka i ćerka su u intervjuu progovorile o svom odnosu, poslu, ali i otkrile neke zanimljive detalje.

- Svađamo se oko odeće jer ona uzima sve iz mog ormana - rekla je 55-godišnja Hajek. - Od malena mi nije dozvoljavala da joj biram odeću, i to mi se uvek sviđalo.

Sa druge strane, iako je Valentina rasla u izobilju, Salma se trudila da je vaspita da ne bude razmažena i da se ne "bahati", kao što je to slučaj sa pojedinom decom poznatih. Tinejdžerka takođe istakla da ne pridaje mnogo pažnje da li je nešto dizajnersko ili ne.

- Istina je da kada je u pitanju odeća, ja volim njenu, ali generalno uvek nosim ono što volim. Jedva da primećujem marku - rekla je tinejdžerka. - Generalno, takođe volim da kombinujem i nosim vintage komade.

Valentina je nasledila od majke i ljubav prema modi, a podsetimo da je još 2019, kada je imala samo 11 godina, prošetala sa Hajekovom na Milanskoj nedelji mode.

(Mondo)

Pogledajte više