EKSPLOZIJA SEKSEPILA: Sara Jo objavila spot za pesmu "Divlja", prvi singl sa predstojećeg debi albuma

V. N.

16. 04. 2022. u 11:26

POP pevačica Sara Jo, jedan od favorita na nacionalnom izboru za predstavnika na "Evrosongu", objavila je spot za singl "Divlja", prvu pesmu sa njenog predstojećeg debi albuma.

Foto Sara Jo promo

Saru u spotu vidimo u 3D projekcijama, kako visi na lancima, izvodi zahtevne koreografije na "krvavom podu", ali i u kostimima od lateksa, kao domino divu okruženu muškim plesačima. Kao specijalna gošća u spotu se pojavljuje glumačka i plesačka legenda, balerina Sonja Vukićević. Smeli spot je kombinacija seksepila i umetnosti, kroz brzu promenu kadrova i uvek prisutan faktor iznenađenja i šoka.

Sonja Vukićević, Foto Sara Jo promo

Pesmu "Divlja" potpisuju Nikola Kirćanski Kei i Slobodan Veljković Cobi, koji su većinski autori kompozicija koje će se naći na Sarinom prvencu.

Foto Sara Jo promo

Međutim, mada se pesma nekoliko sati po objavljivanju našla u trendingu svih zemalja bivše Jugoslavije, korisnici društvenih mreža negativno su komentarisali spot i pravili šale, a mnogi su naglasili da je Sara iskopirala fotografije Kajli Džener, najmlađe sestre Kardašijan, koja je u oktobru prošle godine pozirala u lokvi krvi kako bi promovisala svoju kozmetičku liniju iz kolekcije "Strava u Ulici brestova".

Pogledajte više