ZA POVREDU PRIVATNOSTI - NOVČANA KAZNA ILI ZATVOR: Mirjana Antonović na sudu zbog prijave Miroslava Ilića

V. N.

25. 03. 2022. u 11:33

NEKADAŠNjA ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, ponovo je juče bila u Palati pravde, ovog puta zbog krivične prijave koju je protiv nje, zbog povrede privatnosti, odnosno iznošenja u javnost detalja sa suđenja zbog očinstva, podneo pevač narodne muzike.

Foto ATA Images

To je, po izlasku iz suda, potvrdio i Mirjanin advokat Vilijam Paspalovski.

- Podneta je krivična prijava zbog povrede privatnosti, a radi se o Mirjaninim objavama na "Fejsbuku" iz 2017. i 2019. godine - rekao je Paspalovski. - Danas se nismo izjašnjavali o tome, jer je potrebno vreme da se sve to pregleda, pa će se Mirjana izjasniti naknadno. U pitanju je istražni postupak, a ne suđenje. Zaprećena kazna je novčana ili do godinu dana zatvora, a reč je o delu koje spada u grupu kaznenih dela sa relativno malom društvenom opasnošću.

Foto ATA images

Miroslav Ilić

Podsetimo, Antonovićeva je tužila Ilića kako bi dokazala da je on biološki otac njenog sina Devina, koga je Miroslav odbio da prizna. Ona tvrdi da su bili u ljubavnoj vezi pre

tridesetak godina, uprkos tome što je pevač bio u braku sa suprugom Gordanom, a Mirjanu je ostavio mesec dana pre porođaja. Suđenje je trajalo skoro 14 godina, mnogo prljavog veša je izneto u javnost, a Ilić je na kraju istrajao u tome da ne da DNK uzorak na analizu. Sada i Mirjana i Miroslav čekaju da im na kućnu adresu poštom stigne presuda da li je pevač Devinov otac.

Antonovićeva je juče novinarima okupljenim ispred suda kazala da nije uplašena i da je Ilićeva krivična prijava nešto što je očekivala. Takođe, dodala je da prema pevaču, koji se juče nije pojavio u Palati pravde, oseća samo ljutnju, jer maltretira sopstveno dete.

Pogledajte više