ORIJENTALNA LJUBAV U ISTANBULU: Marija Mirković, bivša članica novosadskih "Frajli", objavila spot za pesmu "Moja duša"

V. N.

23. 03. 2022. u 11:33

BIVŠA "frajla" Marija Mirković nedavno se na "Pesmi za Evroviziju" takmičila kompozicijom "Požuri, požuri", ali nije uspela da se plasira u finale, a sada je publici predstavila novi singl "Moja duša", za koji je napisala tekst i muziku.

Foto Sandra Mihaljević

Pesma je nastala u saradnji sa trojicom producenata, Draganom Brnasom i dvojcem "Ejtbit", a spot je sniman u Istanbulu i kazuje ljubavnu priču o pripadnosti jedne duše koja obećava zagrljaje i pripadnost u trenucima najvećih nevolja. Neke od najlepših istanbulskih lokacija, poput stare železničke stanice "Sirkeči" iz 19. veka, poslednje stanice voza "Orijent ekspres", preko Galata mosta na Zlatnom rogu, Kapali čaršije, do modernog hotela "Ric-Karlton", u kome se sreću akteri priče.

- Orijentalni elementi moje nove pesme inspirisali su nas da dođemo u jedan od najlepših gradova sveta - rekla je Marija.

- Istanbul je čista ljubav, što je i zajednički imenitelj svih pesama koje pišem. Iako je snimanje bilo zahtevno, uspeli smo da zadržimo osmeh na licu, a verujem da će to osetiti i publika dok bude gledala spot.

Pogledajte više