LUKAS NIJE ŠTEDEO ZA SVADBU SINA: Folker odrešio kesu, otkriveno koliko je potrošio (FOTO)

Novosti online 08. 03. 2022. u 09:47

PEVAČ Aca Lukas oženio je sina Lazara, a želeo je da taj dan njegovom nasledniku ostane u najlepšem sećanju, pa je odrešio kesu.

Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Ataimages

Naime, kako se navodi, Lukas je za slavlje povodom venčanja sina i snajke Ane, na kojem je bilo oko 300 ljudi, iskeširao 50.000 evra, piše "Blic".

- Aca nije želeo da štedi za svadbu sina, pa mu je rekao da izabere najbolji restoran koji može da primi veliki broj gostiju, a da bude pića i jela u izobilju. Nije gledao koliko šta košta. Zato su snajka Ana i sin Lazar organizovali najbolji ketering, dekoratere, ali i pevače kako bi svadba izgledala kako treba. Aca nije imao vremena da se bavi detaljima, jer je bio fokusiran na "Izbor pesme za Evroviziju", pa je dao samo novac i rekao da ne štede. Ženi sina i neće, kako je rekao, da mu se estrada smeje da bude stipsa - kaže izvor.

Inače, kako su mediji pisali, Lukas je za prvenca spremio i vredan poklon. On je mladencima poklonio stan, koji je dosta veći od onog u kojem njegov sin Lazar živi trenutno, u istoj zgradi gde i folker.

- Ovo iznenađenje Aca još uvek nije saopštio sinu i snajki, ali će sad saznati. Lukas je zaista mnogo vezan za decu. Nijedno ne odvaja. Jeste da vodi buran život, ali za naslednike i unuku uvek nađe vreme. Bio je presrećan kada je dobio prvu unuku, ali sada i on i njegova prva supruga Ceca jedva čekaju da dobiju unuče od najstarijeg sina - tvrdi izvor za Kurir i napominje da je Lukas odavno odlučio šta će sinu i snajki biti svadbeni poklon.

(Blic)

BONUS VIDEO - PRAVILNO POSTAVLjANjE STOLA: Gde kašika, viljuška, a gde čaša?

 
Pogledajte više