DO KRAJA ŽIVOTA ĆU PRIMATI TERAPIJU: Supruga Marka Bulata progovorila o bolesti i hapšenju

Novosti online 23. 02. 2022. u 23:59

SUPRUGA Marka Bulata, Marija Bulat, prošla je kroz težak period nakon što joj je dijagnostikovana teška bolest, a sve vreme joj je pevač najveća podrška.

Marija i Marko Bulat / Foto ATA Images

Marko je javno govorio o drami kroz koju prolazi njegova žena, a sada se na tu temu oglasila i Marija.  Na samom početku razgovora istakla je da ima "problemčiće", ali da se bori. Nedavno je bila i pred kamerama i bilo je primetno da je drastično smršala.

- Terapije ću morati doživotno da primam, imam dosta dijagnoza, mogla bih da vam slikam sve i da vam prosledim, ali hajde da ne pričamo o tome. Tri porođaja su učinila svoje, savetovala bih sve žene da se redovno pregledaju. Imam probelem sa limfama i tešku anemiju, odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće - rekla je Marija, kojoj je Marko u tim trenucima bio najveća podrška i, kako kaže, najbolji muž, ali i najbolji tata, pa nije morala da brine.

O terapiji ne voli da priča.

- Ne volim da pričam na tu temu, jer što više pričate o onome što vas boli to onda krene stvarno da boli. Bitno je da se povede računa o hrani, spavanju, što manje stresa, telefona, što više šetnje - rekla je, pa konačno otkrila i da se ne vraća u Zadrugu, iako taj rijaliti često gleda.

Marija se ranije našla u centru skandala zbog navodnog hapšenja, a sada je otkrila šta se krije iza svih medijskih natpisa.

- Ma nisam ja imala nikakav problem sa zakonom, to je bila situacija koja se desila ispred mog salona, ali šta da vam kažem, takve stvari prodaju novine i ja sam toga svesna. Ništa od onog što se pisalo nije tačno, bila sam samo svedok hapšenja koje se desilo ispred mog lokala - izjavila je supruga Marka Bulata.

(Alo)

Pogledajte više