KAĆA ŽIVKOVIĆ NAKON SKANDALA SA SANJOM MARINKOVIĆ: Iza svega što sam rekla čvrsto stojim

Novosti online 16. 02. 2022. u 11:13

PEVAČICA Katarina Živković se nedavno naljutila na voditeljku Sanju Marinković jer je iz emisije "Magazin IN" isekla njen odgovor na temu devojaka lakog morala.

Foto: Printskrin Instagram/Youtube

Iako je Kaća tražila od Sanje da joj se javno izvini, voditeljka to nije učinila, a pevačica ističe da se i posle svega ne kaje zbog svog postupka.

- Sve što mislim ja sam to rekla i napisala na svom Instagram profilu. Ne želim dalje da komentarišem iz razloga što čvrsto stojim iza svega što sam rekla. Svako dalje komentarisanje bi značilo da volim neku vrstu publiciteta - rekla je Kaća Živković.

Podsetimo, Kaća Živković je tada na svom Instagram profilu napisala:

- Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: "Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem - ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju" - napisala je pevačica i dodala:

- S obzirom na to da je tokom emitovanja moj komentar na njeno neprikladno pitanje izostavljen (izbačen) - to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila (tačnije pošto je isekla moj odgovor) - to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno.

(Kurir)

BONUS VIDEO: CECA U AKVA PARKU JUGOVO: Pevačica oduševila publiku

 
Pogledajte više