POZLILO MIROSLAVU ILIĆU: Pevaču se slošilo posle suđenje u Palati pravde

Novosti online 09. 02. 2022. u 12:44

PROSLAVLjENI pevač pre nekoliko dana prisustvovao je poslednjem ročištu u Palati pravde povodom procesa koji je protiv njega pokrenuo Devin Antonović, sin Mirjane Antonović.

P.Milošević

Zdravstveno stanje Miroslava Ilića, kako prenose mediji, naglo se pogoršalo nakon suđenja koje je imao pre nekoliko dana.

Ilić je prisustvovao poslednjem ročištu u kom Devin Antonović pokušava da ustanovi da li mu je on biološki otac, zbog čega je podneo tužbu.

S druge strane, njegova majka Mirjana Antonović koja tvrdi da je Miroslav Devinov otac, bila je sprečena da ovoga puta dođe.

A iako sudska presuda još nije doneta, Miroslavu je pozlilo po povratku sa suđenja:

- Kada je stigao, pritisak mu je naglo skočio. Bilo mu je baš loše. Žalio se i na probadanje u grudima. Njegova žena htela je da zove Hitnu pomoć, ali je on to odbio. Uzeo je terapiju i rekao da ne može da veruje da se u ovim godinama vuče po sudu, naglasivši da je Antonovićeva mogla sve to da reši mirnim putem, sa njim, ali pošto je navodno ona to odbila, on zato i beži od suda. S obzirom na to da je suđenje bilo zatvoreno za javnost detalji se ne znaju - zaključio je izvor.

 

Miroslav se nije pojavljivao u javnosti previše od kada je počelo suđenje, a sve vreme je negirao da s Mirjanom ima dete. 

BONUS VESTI: BRENA I MIROSLAV ILIĆ OČI U OČI: Četiri sata davali iskaz

 
Pogledajte više