"HVALA ŠTO SE NISTE PRAVILE GLUPLJE NEGO ŠTO JESTE": Isplivao snimak u kom Sanja Marinković vređa goste emisije (VIDEO)

Novosti online 08. 02. 2022. u 09:53

PEVAČICA Katarina Živković javno se oglasila nakon gostovanja kod voditeljke Sanje Marinković, koju je optužila da joj je namerno isekla odgovor na škakljivo pitanje.

Foto: Printskrin Youtube

Naime, Kaća je trebalo da odgovori na pitanje o ženama lakog morala koje se povezuju sa pevačicama i rijaliti učesnicama. Budući da se Katarinin odgovor nije emitovao, ona je odlučila da se obrati svojim pratiocima na Instagramu.

- Pošto je moj komentar u emisiji Magazin In kod Sanje Marinković na pitanje postavljeno Maji Marinković i meni "da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i svoje koleginice koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar - napisala je Kaća, pa nastavila:

- Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: "Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem - ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju" - napisala je pevačica i dodala:

- S obzirom da je tokom emitovanja moj komentar na njeno neprikladno pitanje izostavljen (izbačen) - to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila (tačnije pošto je isekla moj odgovor) - to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno - napisala je Katarina.

Sada se na društvenim mrežama pojavio isečak iz Sanjine emisije koji je izazvao lavinu komentara. Sanja, naime, odjavljuje emisiju rečenicom:

- Hvala što se niste pravile gluplje nego što jeste - na šta su se gošće šokirale, ali i gledaoci, zbog čega je odmah rekla da se samo našalila.

Pogledajte više