REPERI PESMOM PROTIV SAJBER TERORA: Nući, Sergej Pajić i Crni Cerak 11. februara na "Starfestu" na Sajmu u Beogradu

V. N.

12. 01. 2022. u 12:19

GLAVNE zvezde festivala "Starfest", koji će biti održan 11. februara na beogradskom Sajmu, biće mladi izvođači Nući, Sergej Pajić i Crni Cerak.

Crni Cerak, Sergej Pajić, Nući, Foto ATA Images

Oni će, sa svojim kolegama, nastupiti zajedno kako bi poslali poruku svima koji trpe neki vid digitalnog nasilja da nisu sami, i da ispričaju svoju priču i tako spreče sajber teror koji je sve više prisutan među mladima. Cilj kampanje je da se podigne svest o ovom društvenom problemu, a najveći uticaj na mlade vrlo često imaju njihovi omiljeni izvođači.

- Želimo da naši izvođači i publika slave život i da podignu glas protiv svakog vida nasilja, posebno na internetu, koje najviše pogađa upravo njih - naveo je organizator festivala "Mjuzik star".

Na jučerašnjoj konferenciji za medije u hotelu "Holidej in", saopšteno je da će "Starfest" biti održan u Hali 3, od 17 časova. Jedan od najpoznatijih repera i trepera mlađe generacije Igor Panić, poznatiji kao Nući, otpevaće svoje hitove "Bebo" i "Uđi na WA", trenutno njegovu najslušaniju pesmu sa više od 20 miliona pregleda na "Jutjubu" i "Tik-toku", dok će pobednik "Pinkovih zvezdica" i regionalna tinejdž zveda Sergej Pajić, otpevati "Naše leto", "Uspavanku", "Kad podivljam"... Momci pod pseudonimom "Crni Cerak", lokalna trep ekipa, izvešće, između ostalih, i pesmu "CC#2", koju su uradili za film "Južni vetar".

Karte za "Starfest" koštaju 1.900 dinara, dok je VIP ulaznica 4.900 dinara.

Pogledajte više