ISPOVEST MAJKE MILANA MARIĆA: "Odlučio je da dođe na svet, mada se takve bebe u velikom procentu i ne rode"

Novosti onlajn

13. 12. 2021. u 14:02

MAJKA popularnog glumca Milana Marića Gordana otkrila je svojevremeno u jednom intervjuu kako joj je tokom trudnoće sa Milanom dijagnostikovana placenta previja, ili drugačije rečeno prednjačeća posteljica, stanje koje može biti bez simptoma do početka porođaja ili pojave kontrakcija.

Foto: Instagram/ eugensmesni

Gordani, vaspitačici u penziji, su na sreću lekari to otkrili mnogo ranije, a rizik je i dalje bio izuzetno veliki, kako za nju, tako i za bebu.

- Mada se te bebe u velikom procentu i ne rode, sećam se kao juče da je bilo, kada su mi dve slatke mlade doktorke kazale da je Milan uporan da se rodi:

- Ovaj je rešio da se rodi. Uopšte ga ne zanima šta se dešava i kakvi su problemi oko njega - ispričala je kroz smeh ona, a zatim se prisetila nešto kasnijih situacija u kojima je Marić takođe pokazao upornost i izdržljivost.

Milan je, naime, od malih nogu bio lud za glumom, stoga je još kao dečak poželeo da oformi dramsku sekciju. Stalno je jurio nastavnike u školi, direktore, tražio pristupnice, a njegovoj majci svi su govorili da je toliko zagrižen za to da će u tome i uspeti, što se kasnije i dogodilo. Majka Milana Marića kroz smeh je istakla da je njen sin od detinjstva bio i veliki zagovornik ravnopravnosti.

- Bio je drugi razred ili treći kada je u školu došla nova psihološkinja i deci kazala da mogu da joj se obrate kakav god problem da imaju, a ne mogu da rasprave sa mamom. Da jednostavno dođu kod nje i popričaju. Milan se naravno odmah javio i kazao joj:

- Hoću ja sa vama da popričam, morate da mi date savet kako da se izborim sa svoju ravnopravnost. Imam brata i sestru koji su od mene stariji 9 i 12 godina i oni stalno meni govore: "Ti si mali, ti ne možeš!", a ja znam da mogu sve što i oni i ne mogu da se pomirim sa tim da mi stalno govore da sam mali - duhovito je za sam kraj ispričala Gordana.

BONUS VIDEO - Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

(Kurir)

Pogledajte više