MUĐA SE OPROSTIO OD KRISTINE KIKE ĐUKIĆ: Jedan od najuticajnih gejmera Balkana uputio snažnu poruku nakon tragične smrti influenserke

Novosti onlajn

09. 12. 2021. u 15:46

KRISTINA Kika Đukić, srpska jutjuberka, izvršila je samoubistvo, a sada se oglasila njena majka i potvrdila tragične vesti.

Foto: printskrin jutjub/ Muđa

Kika je oduzela sebi život, a njeni saradnici istakli su da je bila žrtva nasilja na internetu.

Reperka Mimi Mercedez i pevačica Ruža Rupić oprostile su se od Kike na društvenim mrežama.

- Reči ne mogu da predstave adekvatna osećanja u ovakvim trenucima, ali ovo je tema o kojoj ćemo morati da razgovaramo i to mnogo, ali kad prođu ova udarna osećanja - napisala je reperka uz crna srca.

Ruža je objavila fotografiju preminule influenserke uz reči "Počivaj u miru", dok je jedan od najboljih gejmera u regionu - Muđa napisao da mu je veoma žao Kike, kao i da nikad nije rešenje dići ruku na sebe, navodi Blic.

- Ljudi, molim vas, nije rešenje dići ruku na sebe. Molim vas obratite se bilo kome iz vaše okoline. Niste sami, nikada nećete biti sami, možda se tako osećate, ali nije tako. Nikada neće biti rešenje oduzeti sebi život. Život je jedan i borite se za njega. Molim vas, ljudi, ako neko ima bilo kakav problem, samo shvatite da sve može da se reši, ali rešenje nije odustati od života - napisao je Muđa i dodao:

- Samo želim da znate, sve što vidite na društvenim mrežama - nije tako kako izgleda. Nismo svi najlepši, nismo svi najbogatiji i nije svima toliko dobro koliko izgleda na društvenim mrežama. Ja imam probleme, moj komšija ima probleme, svako ovde od nas ima svoje probleme i misli da im nema kraja. Ali ima, budite jaki i uvek ćete naći izlaz iz svega. Svako od nas nosi nešto na svojim leđima, nije sve bajno i obojeno šarenim bojama. Vaš život ne upoređujte sa drugima, ne trošite vreme živeći tuđe živote. Umesto što brojite svoje nedostatke, počnite molim vas da brojite sve što imate. Nemojte da odustanete, budite ovde sa nama, delite vašu sreću sa nama. Ustanite svakog jutra i recite sebi da vi to možete. Budite ovde, jer ovde svima značite - poentirao je Muđa.

Podsetimo, Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji je "Jutjub" kanal "K1KA".

Iako je uživala veliku popularnost među mlađim korisnicima "Jutjuba" i društvenih mreža, Kristinu Đukić je upoznala i šira javnost tokom tzv. "drame" između nje i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Pogledajte više