ONLAJN PRENOS ZA CEO SVET: Rambo Amadeus 26. decembra u "Kombank dvorani"

V. N.

09. 12. 2021. u 11:21

MULTIMEDIJALNI umetnik Rambo Amadeus će sa "Fajv Vinetus" održati koncert 26. decembra u beogradskoj "Kombank dvorani", njegov treći u toj dvorani.

Foto ATA Images

Muzičar je svojoj publici poručio da su koncerti pred publikom važan ritual koji traje koliko i ljudsko društvo. Zato, tvrdi Rambo, tek sada možemo da razumemo koliko su zapravo muzika i humor dragoceni, koliko su u stanju da pruže neophodnu dozu optimizma, i izvođačima i publici, pa ne treba da čudi što je izvođačka umetnost opstala od praistorije do danas, bez obzira na izazove epoha kroz koje je homo sapijens prolazio.

- Poštovani publikume, daje se na znanje, 26. decembra u "Kombank dvorani", i dalje poznatijoj kao Dom sindikata, s početkom u 20 časova, održaćemo "Oflajn + onlajn" koncert - rekao je Rambo. - Sviramo uživo u Domu sindikata, ali i emitujemo onlajn prenos za sve one koji nisu u prilici da dođu da se druže sa nama uživo. Ulaz u dvoranu uz primenu svih epidemioloških mera. Onlajn prenos za čitav svet preko platforme Entrio.si, bez ograničenja. Čuvajte se i budite zdravo i dobro.

Pogledajte više