DA LI SI DOVOLJNO LUD DA MENI KAŽEŠ DA? Kija Kockar predstavila novu pesmu, koja najavljuje njen predstojeći album prvenac

N.P.

08. 12. 2021. u 22:29

BIVŠA stjuardesa, pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", spisateljica i pevačica Kija Kockar, predstavila je u jednom beogradskom restoranu svoju novu pesmu "Da li si dovoljno lud da meni kažeš da".

Foto ATA Images

Kockareva je plenila prepoznatljivom harizmom i energijom, ali i je i sve prisutne goste zasenila besprekornim izgledom i osmehom. Promociju su uveličali njena majka Nadica Zeljković, ali i Aca Lukas, Ruža Rupić, Tijana Ajfon... Nije Kija krila uzbuđenje zbog promocije novog singla, ali i najave albuma. Na pitanje novinara šta od nje možemo da očekujemo u budućnosti je odgovorila:

- Posle duge pauze nas očekuje veliki bum - pripremite se!

Kija je pesmu uradila u saradnji sa "Hajp" produkcijom, ali je ponosno istakla da voli da se "umeša" i u snimanje spotova, scenografiju, i kostime, tako da je na albumu bila, kako kaže, i producent i režiser. Naglasila je da je, baš kao i "Da li si dovoljno lud da meni kažeš da", svaka njena pesma autobiografska i da se u svakoj pronalazi. Novinari su bili nestrpljivi da saznaju kada će biti objavljen album, dok Kija nije dala konkretan odgovor, ali je prisutnima zagolicala maštu:

- Čeka nas još pet pesama, spotove ćemo izbacivati na 15 dana. Očekujte neočekivano. Promocija novog singla ima isti naziv kao i sam album. Uskoro nas očekuje još jedna nova pesma. U Novu godinu ulazim sa dve nove pesme i dva spota.

Kako kaže, najveću podršku na estradi su joj pružili Aca Lukas i Dragana Mirković, kao i Milica Pavlović. I dok je sa novinarima nesebično delila planove za karijeru, Kija je ostala krajnje misteriozna što se tiče privatnog života.

- Slobodna sam, muškarci imate još 22 dana do Nove godine da me osvojite - rekla je Kija kroz smeh.

Na pitanje gde planira za novogodišnje i božićne praznike, mlada pevačica je odgovorila da će ih rado dočekati u krugu porodice, i bez nastupa. Ističe da se posvetila snimanju albuma i pesama, i da će rado i u novogodišnjoj noći biti spremna da radi i snima, ako to ostali budu želeli.

Pogledajte više