TUŽAN SNIMAK: Prijovićki je na početku karijere pokojni pevač dao veliku podršku! (VIDEO)

Novosti online 05. 12. 2021. u 22:09

ALEKSANDRA Prijović, sada Živojinović, srpska je pop-folk pevačica koja je početkom 2010. godine postala popularna zahvaljujući takmičenju u "Zvezdama Granda".

Foto: Instagram

Tri njene pesme koje je izbacila do 2017. godine su bile u top 5 hitova godine. U oktobru 2016. Aleksandra je postavila domaći rekord u brzini za koju video dostigne milion pregleda na Jutjubu, zahvaljujući pesmi "Senke", koja je tu cifru dostigla za manje od 24 časa.

Kao i svakom mladom pevaču koji se tek pojavi na muzičkoj sceni, i njoj je značila velika podrška od legende narodne muzike, a to je bio Šaban Šaulić.

S obzirom na to da je u vreme kada je bio sastavni deo članova žirija u pomenutom muzičkom takmičenju, važio za jednog od najstrožih po svojim komentarima, Aleksandru je uvek hvalio što je njoj to tada bilo od velikog značaja.

Šaban se posebno oduševio kada je sa Aleksandrom, sedeći za stolom u jednoj kafani, pevao narodne hitove, a kada je ona uzela mikrofon u ruke, pao je u potpuni sevdah. "Kako pevaš bre!" – prokomentarisao je pevač iz oduševljenja.

Kada je Šaban nastradao, pevačica je bila slomljena od bola i tuge. Tada je izjavila da ga je mnogo volela i da joj je njegova podrška jako značila jer ga je jako cenila i kao čoveka, i kao pevača.

Aleksandra se danas smatra najtraženijom pevačicom Grand produkcije, kao i jednom od najpopularnijih pevačica u zemlji.

Pogledajte više