DA LI OVA LEPOTICA MOŽE DA PARIRA MONIKI BELUČI? Sjajno izdanje Kaselove izabranice Tine Kunaki izazvalo ovacije u Parizu

Novosti online 05. 12. 2021. u 13:15

MANEKENKA Tina Kunaki napravila je pravu pometnju kada je prisustvovala svečanoj večeri povodom otvaranja hotela Bulgari u Parizu.

Foto: Instagram/tinakunakey

Naime, 24-godišnjakinja oduševila je sve u svom izdanju punom kristala i cirkona. Tina je pokazalas voju vitku figuru i zategnute noge u interesantnom kompletu od tvida i tirkizne boje sa svetlucavim ukrasima. Ovu kreaciju potpisuje njujorški brend Area.

Bilo je teško odoleti pogledu na Tinu, koja je svoju netipičnu lepotu istakla i visokim repom, a i zavodljivom šminkom.

Inače, gospođa Kunaki ne privlači pažnju samo svojom lepotom već i ljubavnom romasom sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom sa kojim ima i malu ćerkicu Amazoniju. Kasel i Tina su se upoznali na Ibici i to kada je ona imala samo 19 godina, a ćerkicu su dobili 2019. godine. 

 - Bio je to magičan trenutak. Bili smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje - otkrila je svojevremno ova lepotica, ističući i da nije imala pojma ko je Vensan kada su se upoznali i da je shvatila da je poznat tek kada su ih tokom izlaska uhvatili paparaco fotografi.

 - Odrasla sam na selu. Nismo imali televiziju i nismo išli u bioskop. Kad sam bila dete, moja interesovanja su bila ograničena na školu i fudbal - objasnila je ona.

Od samog početka veza poznatog para izazvala je puno interesovanja, pre svega jer je javnost bila znatiželjna sa kim je sada 55-godišnji zavodnik nakon razvoda od Monike Beluči. Od tada, poređenje ove dve prelepe dame ne prestaje. Ipak, egzotična lepota mlade Tine zaista je posebna. 

Zanimljivo je da je i ova mlada dama, poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo. 

Poznati Francuz i Tina žive zajedno u Rio de Žaneiru. Jednom prilikom Kasel je napisao da je njegova supruga "božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi".

Pogledajte više