KOŽNE LJUBIČASTE PANTALONE, VITAK STAS I SJAJAN GLAS: Hari Mata Hari pre 20 godina na koncertu u Vršcu

Jelena J. Baljak 03. 12. 2021. u 15:34

Hari Mata Hari je pre tačno dve decenije u vršačkom Centru „Milenijum“ održao spektakularni koncert, kom je prisustvovalo tada rekordnih 5.000 ljudi.

Centar Milenijum

Na taj slavni trenutak svoje istorije podsećaju upravo zaposleni u „Milenijumu“, u sklopu obeležavanja 20 godina postojanja.

U tamno ljubičastim kožnim pantalonama i širokoj košulji slične boje, Hari Varešanović je tog 2. decembra 2001. godine sa svojim bendom pevao neprevaziđene hitove „Kad dođe oktobar“, „Prsten i zlatni lanac“, ali i pesme sa novog albuma „Baš ti lepo stoje suze“, koji je objavio baš te godine.

-To je bio jedan od koncerata na kome su svi uslovi za fantastičan doživljaj bili ispunjeni – dobra organizacija, vrhunska tehnika, dobro usviran bend i odlična reakcija publike. Posle više od dva sata i dva bisa, Vrščani su Harija i drugove nagradili ovacijama – kažu u „Milenijumu“.

Njihove objave na društvenim mrežama i podsećanja na slavne trenutke prilika su i da se mnogi Vrščani, koji se nađu na tim slikama, podsete kako su izgledali pre dve decenije.

Pogledajte više