OVO JE PRVA SUPRUGA ŽIKE JAKŠIĆA: Bili su u braku deset godina, zajedno imaju sina - evo kako ona danas izgleda! (FOTO)

Novosti onlajn

01. 12. 2021. u 18:34

SAŠA Žika Jakšić, voditelj, producent i kompozitor svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, ali poznato je da iza sebe ima dva braka.

Foto ATA Images (Žika Jakšić)

Naime, on je pre braka sa voditeljkom Dajanom Paunović bio oženjen Snežanom, o kojoj se gotovo ništa ne znam sem da imaju sina Andriju.

Sada se na mrežama pojavila Snežanina fotografija, i jasno je da nema nikakve sličnosti sa Dajanom. Ona je sušta suprotnost voditeljki – nije javna ličnost i ima crnu kosu.

Iako su se rastali pre mnogo godina, Snežana i Žika imaju dobar odnos, a on joj je beskrajno zahvalan jer brine o njihovom zajedničkom sinu. Inače, Andrija živi i radi u Nemačkoj kao enolog i ne zanima ga estrada.

– U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji - ispričao je svojevremeno producent, prenosi “Grand online”.

(KURIR)

Pogledajte više