NAŠ "ĆALE", ŠMEKER, LEGENDA: Aco Pejović se oprostio od Milutina Mrkonjića - "Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag"

Novosti online 28. 11. 2021. u 15:12

MILUTIN Mrkonjić preminuo je u subotu, 27. novembra, u 80. godini, a od njega se u moru javnih ličnosti i pevača oprostio i Aco Pejović.

Foto: Printscreen/PINK

Pevač je objavio Milutinovu crno-belu fotografiju i ispisao poruku u kojoj je izneo po čemu će pamtiti Mrkonjića, kojeg je u objavi nazvao "ćale".

- Kada god sam u životu govorio o Beogradu i šmekerima, o ljudima sa stilom, pomislio sam na njega. Kada se govorilo o intelektualcima, sposobnim ljudima, uspešnim biznismenima, njegovo ime je među prvima spominjano. Uživao sam u njegovim šalama, širokom osmehu, svakoj duhovitoj psovki i roditeljskim savetima. Naš "Ćale", šmeker, legenda... Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag. Što se mene tiče, "Ćale", tvoja duša je besmrtna. Odmori se, dobri moj - napisao je Aco na svom profilu na Instagramu. 

Milutin Mrkonjić bio je srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik. Početkom novembra primljen je na Kliniku za kardio-vaskularnu hirurgiju u Beogradu, gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu je operisao srčane zaliske novom metodom, posle čega je bio na kućnom oporavku. Pre nekoliko dana stanje mu se naglo pogoršalo i bitku, nažalost, nije izdržao. 

(Mondo)

Pogledajte više