KOMEMORACIJA MARINI TUCAKOVIĆ: Laća održao potresan govor - "Uvek je govorila: kad umrem napravite žurku i lepo se provedite" (FOTO/VIDEO)

Novosti online 24. 11. 2021. u 14:50

KOMEMORACIJA Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, održava se u Skupštini grada Beograda, u Starom dvoru.

Foto: V. Danilov

 Njen sin Milan Radulović Laća i suprug Aleksandar organizovali su komemoraciju na kojoj je moderator Dragana Katić, voditeljka i prijatelj porodice, a govornici Jelena Trivan, Ana Bekuta, kao i Marinin naslednik.

- Ne znam kako bi sada moja majka reagovala. Ona je uvek govorila da kada dođe taj trenutak kada umre, da bude kratka sahrana, pop koji lepo peva, što kraće da traje, a posle svi idite negde, napravite neku žurku, pustite neke dobre zabavnjake ili narodnjake, da se svi lepo provedete - rekao je Laća.

Jelena Trivan takođe je održala emotivni govor i prisetila se Marine i njenog dela.

Ana Bekuta: "Mene bez Marine ne bi bilo"

Najpotresniji govor na komemoraciji Marini Tucaković održala je Ana Bekuta.

- Naša najintimnija osećanja pretvarala je u reči koje smo mi jako dobro znali, ali ih bez nje nikada ne bismo napisali i izgovorili. Ona je od jednostavnih reči stvarala neverovatne stihove. Marinu Tucaković nisu izgubili samo sin i suprug, nisu samo pevači izgubili deo budućnosti... - rekla je Ana.

- Marine bez mene bi bilo, ali mene bez nje ne bi - dodala je Bekuta.

Zbog potresnog govora Ane Bekute zaplakala je Jelena Karleuša.

Komemoraciji prisustvuju Goga Sekulić, Mira Škorić, Saša Vidić, Željko Samardžić, voditeljka Dragana Katić, Dragana Mirković, Željko i Jovana Joksimović, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić i mnogi drugi prijatelji i saradnici.

Podsetimo, Marina Tucaković sahranjena je deset dana nakon smrti, jer je njen suprug Aleksandar Futa Radulović bio pozitivan na korona virus.

Kako je u tom periodu epidemiološka situacija u Srbiji bila loša, Marinina porodica je odlučila da se komemoracija pomeri za prikladniji period.

Pogledajte više