NEMA OPROŠTAJA BEZ BEOGRADA: "Vajtsnejk", u sklopu evropske turneje, stiže na "Tašmajdan" 6. jula 2022.

V. N.

23. 11. 2021. u 12:19

LEGENDARNI hard--rok bend "Vajtsnejk" u sklopu oproštajne turneje, ponovo stiže u Beograd. Dejvid Koverdejl (na slici) i ekipa zagrmeće na stadionu "Tašmajdan" 6. jula 2022. Predgrupa će biti "Ded dejzis", koje predvodi Koverdejlov kolega iz "Dip parpl" dana, Glen Hjuz.

Foto Tyler Bourns

Dejvid je upravo sa "Dip parplom" prvi put zapevao u Beogradu još davne 1975, u hali "Pionir", a u poslednjih 15 godina redovno je sa "Vajtsnejkom" posećivao srpsku prestonicu. Nizali su se koncerti na "Tašmajdanu" 2006. u "Areni" 2011, na Kalemegdanu 2013, u "Pioniru" 2015, i ponovo na "Tašu" 2019. godine, koji se pamti po neverovatnom pljusku na kraju.

- Neizmerno se radujemo koncertu na "Tašmajdanu" - poručuje Koverdejl.

- Pridružite nam se u slavlju svega onoga što "Vajtsnejk" predstavlja skoro 50 godina. Čast i privilegija mi je što sam uvek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom sveta koji su me pratili i podržavali na ovom neverovatnom putovanju. Vreme je da stavim tačku na pet dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda, jednostavno, nije moguć.

Ulaznice po cenama 2.900 dinara (parter) i 3.500 dinara (tribine i fan pit) biće od sutra u prodaji. Koncertu će moći da prisustvuju svi sa potvrdom o vakcinaciji ili preležanom kovidu 19 u poslednjih šest meseci, a biće omogućeno i besplatno testiranje ispred stadiona.

Pogledajte više