NAPIŠITE DA SAM KONAČNO SREĆNA: Tanja Savić se oglasila nakon glasina da je u vezi sa Stanivukovićem

Novosti onlajn

18. 11. 2021. u 15:16

TANjA Savić danima je tema svih medija od kada su je doveli u vezu sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke.

Foto ATA Images

Spekulacije da je u vezi sa Draškom ne prestaju danima, a pevačica se nije oglašavala na ovu temu. Osim nagađanja, izjave je davao njen uskoro bivši suprug Dušan Jovančević, koji je u nekoliko navrata uputio i pretnje, ali se pevačica i tada odlučila za tišinu.

Tanja je danas odlučila da zamoli predstavnike sedme sile da prestanu da spekulišu oko njenog života i kontaktiraju ljude bliske njoj, te otkrila kako se sada oseća:

Foto: printskrin / instagram

Tekst potpisa

- Poštovani novinari, kroz godine koje sam na estradi pratite moje uspone i padove i pre svega sam zahvalna na dugogodišnjoj saradnji sa vama. Nisam se osvrtala kada ste zvali moje roditelje i tražili njihove komentare na konto mojih odluka, podržali ste me u borbi za moje sinove. Nadam se da ćete ozbiljno shvatiti moj ljubazni apel da prestanete da sazivate sve ljude iz mog okruženja i tražite njihove izjave. Život ide dalje bez obzira šta ćete kao tuđu izjavu dobiti. Od sada pa nadalje i ubuduće biće dovoljno da stavite- Da, Tanja Savić je konačno srećna - napisala je pevačica. 

(ALO)

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 18. NOVEMBAR: Blizanci usporite, device pazite na jezik

Pogledajte više