ADEL ISKRENO O RAZVODU BRAKA: Pevačica Opri Vinfri priznala - "To me je potpuno uništilo, stidela sam se"

Novosti online 12. 11. 2021. u 12:53

PEVAČICA Adel progovorila je o razvodu braka, ali i o brojnim komentarima koji su je pogađali a tiču se bračnog brodoloma.

Foto: Profimedia

Njeni fanovi su se tome neizmerno radovali misleći da će joj propala ljubav biti inspiracija za novi album koji su željno iščekivali. Ipak, kasnije je shvatila da to i nije tako loše jer je shvatila da su oni samo silno želeli njene nove pesme.

- Ali u stvarnosti, to nije njihova odgovornost. U stvarnosti, njihova je odgovornost kao obožavatelja da žele dobru ploču i nadaju se da ću je snimiti. Pa sam te komentare uzela s prstohvatom soli i bilo je sve u redu - rekla je.

U vezi s bivšim mužem Adel se, kaže, nikada nije osećala staloženom, srećnom ili potpuno prisutnom, a to ju je jako rastužilo.

- Činjenica da toliko ljudi koje ne poznajem zna da nisam uspela, to me je*eno uništilo. Stidela sam se. Niko me nije osramotio, ali se osećaš kao da nisi uspeo - objasnila je za Roling Stone magazin.

Foto: Profimedia

Adel je prvi veliki televizijski intervju nakon nekoliko godina dala Opri Vinfri kojoj je otvorila dušu. U elegantnom vrtu "kraljice intervjua" razgovarale su o njenom povratničkom albumu, ljubavi, razvodu i životnoj transformaciji. Intervju će biti emitovan uoči Adelinog dvosatnog specijala, koji će biti prikazan u SAD u nedelju, 14. novembra.

Iako joj se u jednom trenutku srušio ceo svet, Adel je uspela pronaći svoju ljubav, sadašnjeg dečka Riča Pola. Instagram pratitelji i obožavatelj njenog lika i dela otkrili su ovu vezu pre nego što je Adel zvanično potvrdila.

- Nisam rekla mnogim svojim prijateljima na početku jer sam to htela zadržati za sebe - zaključila je.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: Jadranka Jovanović na dodeli Nagrade grada Beograda

Pogledajte više