SLAVI JUBILEJ I PAKUJE "KOFER": Koncert Sergeja Ćetkovića 18. novembra u beogradskoj "Kombank dvorani"

V. N.

27. 10. 2021. u 13:17

JEDAN od najkvalitetnijih pop pevača u regionu Sergej Ćetković, posle pune tri godine vraća se pred beogradsku publiku, na koncertu koji će 18. novembra (20.00) održati, prvi put, u "Kombank dvorani", u sklopu obeležavanja velikog jubileja, dve decenije uspešne karijere.

Foto Nemanja Novaković

Ovaj nastup je, ujedno, najava sedmog studijskog albuma "Kofer", koji će biti objavljen do kraja godine.

- Malo je reći da sam srećan zbog koncerta, jer se uzbuđenje koje osećam može meriti sa onim koje sam imao na prvim nastupima pred beogradskom publikom, davnih godina - emotivno će Ćetković.

- U ovom teškom vremenu u kome živimo, i posle predugog perioda bez koncerata, drago mi je da je, ipak, pronađen način da se vratimo svojoj publici. Mogu da obećam veče puno sjajne muzike, novih pesama, ljubavi, emocija, dobre energije i zabave. Potrudiću se da svi kućama odu nasmejani, vedri i srca ispunjenog pozitivnim emocijama.

Znam da, nažalost, neće biti zagrljaja i poljubaca, ali sam siguran da ćemo i bez njih uspeti da stvorimo onu magiju koja je na svim mojim beogradskim koncertima jedinstvena, jer je publika zaista neverovatna.

Na koncertu će biti poštovane sve mere koje propisuje Krizni štab, a posetioci moraju da imaju digitalni zeleni sertifikat. Ulaznice od danas (12.00) mogu da se nabave na blagajni dvorane i putem mreže "Tiketsa", a koštaju od 2.000 do 3.500 dinara.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pogledajte više