KRVAVO PROROČANSTVO: Predvideo da će Alek Boldvin slučajno da ubije nekog

Novosti online 22. 10. 2021. u 17:26

KINEMATOGRAFSKI svet je ostao zatečen današnjom tragedijom jer je čuveni glumac Alek Boldvin slučajno ubio direktorku fotografije na snimanju filma, a potom je isplivalo i prilično bizaran podatak da je jedan čovek - ovo predvideo.

Foto: Printskrin Youtube/ Youtube/CBS Sunday Morning

Podsetimo, na snimanju filma "Rđa" u Santa Feu, američkoj saveznoj državi Novi Meksiko, Boldvin je iz pištolja, potpuno nesvesno, ispalio pravi hitac umesto ćorka. Za sada nije razjašnjeno kako se u vatrenom oružju našla bojeva municija, no ono što jeste izvesno je da je došlo do smrtnog slučaja.

Metak je pogodio 42-godišnju direktorku fotografije Halinu Hačins, a onda i reditelja Džoela Souzu. Hačinsova je brzo prebačena u bolnicu u Albukerkiju, ali je tamo podlegla povredama.


Boldvin (63), koji je jednom nominovan za Oskara, a tokom bogate karijere dobio po tri "Emija" i "Zlatna globusa", našao se potom u centru pažnje i zbog jedne bizarnosti na društvenim mrežama.

Naime, otkriven je tviter izvesnog Erika Alvareza koji je slavnom američkom glumcu prorekao šta će ga snaći.

Pre četiri godine, krajem septembra 2017, prilikom objavljivanja snimka na kome se videlo kako je lokalni policajac u Hantingotn Biču usmrtio jednu osobu, Alek Boldvin je napisao:

- Pitam se kakav li je osećaj kada slučajno ubiješ nekog...

Tviter / mr_Alvares


Alvarez je tada dopisao:

- Ne brini, stiže i tebi (taj osećaj).

Nažalost, ovo "proročanstvo" se obistinilo u Santa Feu, dan pre četvrte godišnjice otkako je izrečeno na Tviteru.

Pogledajte više