NORA, VELJKO I PETAR ZA LEPU SLIKU SRBIJE: Odabrani pobednici nacionalnog izbora "Elit model luk 2021"

V. N.

18. 10. 2021. u 23:14

NORA Maslovar (17) i Veljko Luković (18) iz Beograda nacionalni su pobednici izbora "Elit model luk 2021" i takmičiće se u konkurenciji modela za svetsko EML finale.

Veljko Luković, Petar Aničić i Nora Maslovar, Foto promo

Ove godine Srbija ima i predstavnika u kategoriji "digitalni kreator/influenser". To je Petar Aničić, 16-godišnjak popularan među tinejdžerima, sa velikim brojem pratilaca na "Tik toku" i "Instagramu".

Petar je već predstavljao Srbiju na dečjem "Evrosongu" u Parizu, a saradnju sa "Diznijem" je ostvario dajući glas liku Alberta iz animiranog filma "Luka". Aničić je, ujedno, ambasador Unicefa i govornik na njihovim tribinama. Očekuje se da Petar krene stopama prve srpske digitalne pobednice Jane Dačović, koja je potpisala ugovor sa "Elit vorld didžital" grupom.

Naredne godine obeležava se pet decenija postojanja najveće svetske agencije "Elit model menadžment". U skladu sa tim, planira se spektakularno finale izbora "Elit model luk 2022" koji je, višedecenijsku istoriju otkrio slavne modele - Sindi Kraford, Lindu Evanđelistu, Žizel Bunšen, Natašu Vojnović, Adrijanu Limu, Mariju Vujović, Koko Roša, Danijelu Dimitrovsku, Kendal Džener... U susret velikom jubileju, ove godine, u skladu sa situacijom izazvanom pandemijom, svetsko "Elit model luk 2021" finale održava se u digitalnoj formi.

Nacionalni pobednici prisustvovaće virtualnim "Zum" kastinzima sa "Elitovim" agentima i skautima iz celog sveta, gde će biti odabrano 15 finalista u kategoriji modela (10 devojaka i pet mladića) i petoro među digitalnim kreatorima. Oni će učestvovati u mentorskom programu sa "Elitovim" direktorom edukacije Koko Roša. Po završetku kampa biće proglašeni pobednici.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pogledajte više