"NESTALA TREĆINA ONOGA ŠTO SAM IMALA!" Bojana Stamenov izbacila dve stvari, a uvela šetnje i više ne izgleda kao pre

Novosti online 11. 10. 2021. u 21:35

PEVAČICA Bojana Stamenov skinula je kako ona navodi trećinu onoga što je imala, ali se ovde ne zaustavlja, pa nastavlja dalje da radi na svom izgledu.

Foto: Instagram printskrin

— Još uvek ne bih otkrivala šta sam tačno uradila kako bih skinula kilograme, ali mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima. Drago mi je ako su ljudi već počeli da reaguju, ali još to nije stiglo tamo gde je zamišljeno pa kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to. Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga. Ne mogu vam tačno reći koliko sam kilograma izgubila ali nestala je trećina onoga što sam imala - misteriozno je navela Bojana Stamenov.

Pevačica je rekla kako se odlučila na ovako važan korak u svojoj transformaciji.

- Skupila sam petlju, pronašla ogromnu snagu volje i zajahala talas samounapređenja, jer niko drugi to neće uraditi umesto mene. Najvažnije mi je da se osećam dobro, dakle ovo sve radim zbog zdravlja, a nemam naročite afinitete da budem mršavica, to mi nije cilj. Uz to, traje još ta korona, posao nam je svima usporio poslednjih godinu i po dana i jednostavno nije bilo izgovora da se čovek ne posveti sebi - zaključila je Bojana.

(Stori)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pogledajte više