IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO SA 10 GODINA: Apel Jelene Đoković - Telefoni i društvene mreže su opasni

Novosti online 03. 10. 2021. u 22:17

ŽENA najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, Jelena Đoković aktivna je na društvenim mrežama, a ovog puta je podelila sadržaj na svom Instagram profilu koji je izazvao mnoge polemike.

Foto:/Instagram Jelena Đoković

Naime, Jelena je uz fotografiju poručila:

- Društvene mreže i smart telefoni i tableti su jako opasni za našu decu. Ne samo za razvoj njihovog mozga već i njihovu bezbednost - poručila je Jelena, pa zvala sve da pogledaju dokumentarni film sa tom temom.

- Kada budete pogledali ovaj film, imaćete priliku da vidite i roditelje i decu kako se osvrću na različite probleme i potpuno otvoreno pričaju o svojoj svakodnevnici. Deca provedu minimum 7h na telefonima i prebacuju s jedne na drugu aplikaciju. Dosada = telefon. Društvene mreže = napadanje, osude, kritike, pozivi na samoubistva ili s*x. Jedna od ovih porodica u filmu je izgubila svog člana - izvršio je samoubistvo nakon maltretiranja svojih vršnjaka sa samo 10 godina. Ovo su teme o kojima mora učestalo da se priča i aktivno traži rešenje. Molim vas pogledajte i hajde zajedno da diskutujemo - zaključila je Jelena.

Komentari na njenu objavu su se samo nizali, a ljudi su je podržali i poručili da je ovo zaista važna tema za razmatranje, na koju mora da se obrati pažnja.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

BONUS VIDEO - Ispovest vozača koji je našao dvogodišnje dete u autobusu na linij 35L na Lešću

Pogledajte više