DA LI JE KRAJ? Glumac Tihomir Stanić se oglasio posle vesti da se razvodi

Novosti online 03. 10. 2021. u 21:35

U MEDIJIMA se pojavila vest da se Tihomir Tika Stanić razvodi od supruge Jelene. Glumac se sada tim povodom oglasio.

Tihomir Stanić / Foto V. Danilov

- To nema veze sa životom. Nikakve. Gluposti, ne razvodim se. Baš neko želi da mi uništi dan takvim izmišljenim pričama - rekao je Tika Stanić.

Podsećamo, Tihomir Stanić sa Jelenom ima ćerku Sofiju, a pre sadašnje izabranice već je bio u jednom braku, o čemu je pre nekoliko meseci govorio.

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio, i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je Tika početkom ove godine u emisiji "Šok tok", spomenuvši i ćerku Sofiju, dok pored nje ima i naslednicu Milenu.

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je. Upoznali smo se na aerodromu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem! Rekli su mi: "Vidi, kako je lepa devojka", i ja priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio to, imam i dan danas to - rekao je glumac tada.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

BONUS VIDEO - Darko Lazić potvrdio vezu sa Barbarom

(Informer)

Pogledajte više