PIKNIK UZ BOJANU, CUKIĆA I DŽEZERE: Nova manifestacija u Botaničkoj bašti

V. N.

03. 10. 2021. u 13:11

BEOGRADSKU jesen će obogatiti manifestacija "Piknik u bašti" koja će prvi put biti održana od 15. do 17. oktobra u Botaničkoj bašti "Jevremovac".

Foto V. Danilov

Udarni deo činiće po jedan koncert svakog od ta tri dana, a ulaznice koštaju 800 dinara.

U petak 15. oktobra, kapije bašte se otvaraju u 17 časova, a dva sata kasnije počinje nastup Bojane Vunturišević. Autorka koju karakteriše originalan izraz afirmisala se kao pevačica benda "Svi na pod", da bi solo karijeru započela 2017, kada je objavila uspešan debitantski album "Daljine". Tokom vikenda, bašta se otvara već u 14 časova, a koncerti počinju u 17 sati. U subotu, 16. oktobra, Dejan Cukić (na slici) i "Spori ritam bend" izvešće višedecenijske hitove "Ja bih da pevam", "Nebo jedino zna", "Mokre ulice", "Letnje kiše", "Julija", "Stranac u Beogradu", "Dolazi tiho"...

Poslednjeg dana "Piknika u bašti", 17. oktobra, nastupiće Big bend RTS, pod dirigentskom palicom Filipa Bulatovića. Na repertoaru će biti popularne teme iz domaćih i stranih filmova. Posetioce, kako se najavljuje, očekuje bogata ponuda probranih proizvođača hrane, vina i piva.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pogledajte više