GLUMICA PREKRŠILA VAŽAN DEO UGOVORA: Bred i Anđelina bore se za imanje vredno 164 miliona dolara

Novosti online 24. 09. 2021. u 08:48

HILjADU hektara francuskog imanja Šatu Miraval dele Anđelina Džoli (46) i Bred Pit (57), to mesto je za bivši par nekada imalo posebno značenje, jer su tamo održali tajno venčanje 2014. godine.

Foto: Tanjug/AP

Anđelina je sada optužena za pokušaj prodaje svoje polovine, bez da je dala Bredu pravo da prvi u tom slučaju otkupi njen deo nekretnine.

Imanje je vredno 164 miliona dolara, a bivši supružnici su postali ravnopravni vlasnici tek kad je Bred prepisao 10 odsto udela u vlasništvu Anđelini, pa nisu više bili u razmeri 60 - 40.

Navodno je kao deo njihovog dogovora bila i stavka da moraju međusobno da se konsultuju pre eventualne prodaje, što Anđelina nije ispoštovala.

Džoli je papire za razvod predala još 2016. godine, a nakon toga par je dobio podeljeno starateljstvo nad petoro dece, koja su još uvek maloletna. Anđelina želi da ima potpuno starateljstvo, te trenutno traje borba i na tom polju između bivših supružnika.

Podsetimo, uz sina Medoksa (19), par ima petoro maloletne dece: Paksa (17), Zaharu (16), Šajlo (14) i blizance Vivijen i Noksa (12).

BONUS VIDEO: 

ZDRAVKO ČOLIĆ PEVA NA VENČANjU TERZIĆEVOG SINA: Mladenci plesali dok im je Čola pevao na uvce

 
Pogledajte više