NEGIRA ESTETSKE ZAHVATE: Megan Foks pod lupom javnosti - svi pričaju o njenom izgledu na Met Gali (FOTO)

Novosti onlajn

18. 09. 2021. u 10:48

GLUMICA Megan Foks (35) u poslednje vreme glavna je tema medija, pogotovo nakon veze sa četiri godine mlađim dečkom Mašin Gan Kelijem (31).

Foto Instagram/meganfox

Par je zbog neobičnog odnosa često na stranicama svetskih tabloida.

Na selebriti manifestacijama Megan se, uz novog dečka, često pojavljuje u seksi izdanjima, a obožavaoci koji prate njen rad primetili su da je poprilično promenila izgled.

Zvezda "Transformersa" nekoliko puta je demantovala bilo kakva nagađanja o plastičnim operacijama ali njene fotografije pre/posle pričaju drugačiju priču.

- Jasno se može videti da su moje usne moje usne - rekla je Megan 2010. godine kada su je upitali je li ikada koristila injekcije za popunjavanje usana. Uz to, negirala je korištenje botoksa kao i korigovanje obraza.

Sve u svemu, nekad jedna od najseksepilnijih žena na svetu tvrdi da se nikada nije podvrgla bilo kakvoj plastičnoj operaciji, ali je i otvoreno rekla da nema ništa protiv toga.

Isto tako, slavna glumica je priznala da se ne oseća onakvom kakvu je mediji predstavljaju.

- Nisam uzbuđena oko svog izgleda. Kosa i oči su mi okej. Preniska sam. Generalno nikad ne mislim da sam ičega vredna. Imam osećaj da mi se svi rugaju. Ne volim se previše - rekla je Megan.

Nakon što je izašao film "Jennifer's Body", u kom je glumila jednu od glavnih uloga, glumica je otkrila da se tokom snimanja često osećala hiperseksualizovano, a zbog toga je kasnije doživela i nervni slom.

Obožavaoci njenog dela i lika počeli su sumnjati u istinitost njezinih izjava od kad se pojavila na Met Gali u septembru ove godine.

Svi smatraju da je tamo izgledala potpuno drugačije.

(KURIR)

BONUS VIDEO:

CECA U AKVA PARKU JUGOVO: Pevačica oduševila publiku

Pogledajte više