BORBA ZA STARATELJSTVO JOŠ UVEK NIJE GOTOVA: Bivši muž Tanje Savić se vraća u Srbiju, angažovao tim advokata

Novosti online 11. 09. 2021. u 22:29

BORBA za starateljstvo nad decom između Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića izgleda da još uvek nije gotova.

Foto: Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Iako su sinovi početkom leta po nalogu suda iz Australije vraćeni pevačici, njen suprug, kako pišu domaći mediji, uskoro dolazi u Beograd gde će pred našim državnim organima pokušati da vrati naslednike. On sa timom svojih advokata pokreće proces za zajedničko starateljsvo nad decom.

Prema rečima izvora za medije, Dušan je pripremio dokazni materijal koji će izneti tokom spora i pokazati da je on roditelj koji brine o deci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana. On na to ima pravo jer deca, ali i on su državljani naše zemlje.

- Dušan je očajan što je razdvojen od sinova. Trudi se da sa Tanjom bude u koliko je moguće dobrom odnosu zbog dece da bi mogao da ih čuje i vidi bar preko video poziva. Uskoro dolazi u Beograd da dokaže kako zaslužuje da i on ima pođedanko prava da bude staratelj sinovina. Tanji to nikako ne odgovara jer ona smatra da naslednici treba da budu sa njom. Biće tu još problema između njih - tvrdi izvor blizak porodici Savić za "Kurir".

Dušana je potvrdio ova saznanja pomenutog portala.

- Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide - rekao je Dušan.

(Blic)

Pogledajte više