SNIMITE SPOT ZA "FAP MAŠINU": Rambo amadeus pozvao obožavaoce putem "Fejsbuka" da budu kreativni

V. N.

31. 07. 2021. u 22:23

POPULARNI muzičar Rambo Amadeus pozvao je svoje poštovaoce da snime spot za njegovu uživo često sviranu pesmu "FAP mašina".

Foto ATA Images

- Zanimljivo je da nikad nisam snimio studijsku verziju, ni spot za ovu pesmu - naveo je Rambo na fejsbuk-stranici. - Ako neko od vas želi da snimi spot - sebe kako se zeza uz zahuktalu "FAP mašinu", samo napred, obradovaćete me.

Gitarista i pevač je istakao da je pesmu "svirao na skoro svakom koncertu", da veruje da ima "snimljenih bar 300 verzija", koje bi "jednog dana valjalo skupiti sve na gomilu". Kao muzički najtemperamentnije, Rambo je izdvojio izvođenje "FAP mašine" sa jednog beogradskog "Bir festa", koju je nedavno postavio na "Jutjub". Za "FAP mašinu", u kojoj ga prate basista Miroslav Tovirac i bubnjar Igor Malešević, uz gostujuću pevačicu Bojanu Stamenov, Rambo kaže da zvuči "kao da ste na leđima raspojasanog krilatog zmaja, koji mlati krilima, bljuje vatru, ali leti veoma precizno, kao samonavodeći projektil".

- Uvek se zapitam da li je ovakvu furioznost uopšte moguće ponoviti - veli Rambo. - I Bojanu Stamenov pohvaljujem pred strojem, čiji prateći vokal daleko nadilazi prateći, pa mu ja tu dođem ko prateći. Prilično sam srećan što gitara, pored ovih virtuoza, zvuči sasvim ubedljivo. Stvarno jedinstven snimak.

Pogledajte više