I KREIRA I GLUMI: Biljana Tipsarević u srpskoj verziji sapunice "Dinastija"

M. J. M.

30. 06. 2021. u 10:11

KAKO izgledaju kostimi porodice Kadić, koje je dizajnirala modna kreatorka Biljana Tipsarević, ali i kako se Biljana snašla u glumačkim vodama, saznaćete u novoj televizijskoj sezoni, kada počinje emitovanje srpske verzije serije "Dinastija" na Pinku.

Biljana Tipsarević / Foto Pink

Čuvena američka serija i dalje nosi titulu prve i najgledanije sapunice svih vremena. Uz konsultacije sa američkom producentskom kućom CBS koja je vlasnik licence, producentska kuća Emotion je u saradnji sa TV Pink započela snimanje.

Scenario je prilagođen našem podneblju, ali osnovna nit ostaje nepromenjena - ljubav, spletke i drame kao okosnica srpske "Dinastije".

Ekipi ove visokobudžetne serije koja će na naše prostore doneti sjaj, glamur i intrige bogatih, pridružila se i naša dizajnerka Biljana Tipsarević, koja otkriva da je veliki fan "Dinastija", kako stare, tako i nove "Netfliksove" verzije.

Ističe da joj je prva verzija, često bila inspiracija za mnoge kolekcije. Oduševljena je što joj je ukazana čast i zadovoljstvo da bude deo ovog projekta. Pored toga što će dizajnirati kostime porodice Kadić, Biljana je dobila priliku da se u "Dinastiji" oproba i kao - glumica!

Biljana Tipsarević / Foto Pink

- Velika mi je čast i imam određenu dozu treme, s obzirom na to da velika glumačka imena igraju u ovoj seriji. Maksimalno sam se potrudila, uz njihovu pomoć, jer ja ipak nisam glumica - skromna je lepa dizajnerka.

Pogledajte više