NOVI SPOT "VAN GOGA": "Kakvo divno veče" snimljeno u Baru i okolini (VIDEO)

B. Dabić

24. 06. 2021. u 07:21

BEND "Van Gog" objavio je juče na "Jutjubu" spot za pesmu "Kakvo divno veče", sa aktuelnog albuma "More bez obala".

Foto Dragan Karakaš

Živopisan video prikazuje panoramske kadrove Bara, Starog grada, Skadarskog jezera i ulcinjske Solane. U spotu se pojavljuje crnogorska glumica Branka Otašević, i to kao partnerka liku kojeg igra basista grupe Dragan Ivanović. U videu je i bračni par Baranin, Vidosava i Savo, koji je, tokom snimanja, proslavio 66 godina braka.

- Savo nas je, nažalost, pre izvesnog vremena napustio - napomenuo je reditelj spota Dejan Senić, koji je sada prvi put radio sa "Van Gogom".

Senić kaže da je atmosfera na snimanju bila fenomenalna, kao i da je "veliko zadovoljstvo bilo sarađivati sa Đuletom, Srbom i Gagom".

- S obzirom na to da živim na moru, naziv albuma "More bez obala" me je inspirisao da osmislim i uradim spot - veli reditelj. - Pročitao sam negde da su Đule i Srba kao klinci provodili letnje raspuste na moru duž cele barske regije, i hteo sam slikom da oživim njihova sećanja na vreme provedeno na letnjim raspustima. Odabrao sam "Kakvo divno veče", jer sam tu prepoznao magičnu, primorsku, a ujedno i vanvremensku atmosferu.

Pogledajte više