ONA JE ZA MENE ZAUVEK BLOKIRANA: Vesna Dedić pričala o svađi sa Sanjom Marinković pa otkrila da ima novu simpatiju

Novosti online 15. 06. 2021. u 11:38

VODITELjKA Vesna Dedić i Sanja Marinković ranije su se družile, ali je prijateljstvo puklo i sada više ne razgovaraju. Vesna je za domaće medije rekla da je Sanju "blokirala".

Foto: Printscreen/Jutjub/BIG FASHION BEOGRAD

- Što se tiče našeg prijateljstva, samo jednom sam dala izjavu kada je tema bila afera 'kovid elita'. Tada sam iz profesionalnih razloga otkrila da se više ne družimo, ona je za mene zauvek blokirana- rekla je Vesna.

- Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. Nisam državni funkcioner, te nisam želela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet, prinuđena sam da i javno kažem da Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj - rekla je Vesna.

S druge strane, Sanja je tada na tu temu rekla samo sledeće:

- Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila.

Voditeljka je otkrila i da ima simpatiju, ali da se taj muškarac izgleda nećka i da njeno strpljenje neće potrajati večno.

- Imam simpatiju, čekam da mi se javi i napiše mi nešto lepo, pozove me na večeru, može i doručak... Mada, dok to on uradi, ja ću ga zaboraviti i naći drugu simpatiju- kazala je Vesna ne otkrivajući identitet muškarca s kojim se "muva".

Pogledajte više