ODUZET „SAB“ U PRNJAVORU: Tomislav vozio pijan, bez vozačke, lažnih tablica i neregistrovanim vozilom, uz dug od 12.000 KM

N.Đurić 08. 02. 2021. u 15:14

PRNjAVORSKA policija u nedelju je oduzela od 51-godišnjeg Tomislava T., iz ovog grada, putnički automobil „sab“, uz pokretanje prekršajnog postupka zbog niza otkrivenih prekršaja, kao i neplaćanja novčanih kazni u iznosu većem od 12.000 maraka.

Foto: N. Đurić

Kako „Novosti“ saznaju, Tomislav T. je, uz pozamašan novčani dug, vozio pijan, bez položenog vozačkog ispita, sa lažnim tablicama i neregistrovanim vozilom.

Vozač ovog na našim putevima retkog automobila dolijao je u rutinskoj kontroli policije.

- Kontrolom je utvrđeno da je T.T. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u količini od 2,43g/kg. Utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, te da je T.T. upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita, kao i da navedeno vozilo nije registrovano-saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Inače, kako saznajemo, Tomislav T. je po sličnim prekršajima stari znanac policije, a u saopštenju je navedeno da je „proverom u bazi registra novčanih kazni, utvrđeno da T.T. ima dug u iznosu od 12.353 KM“.

-Od lica T.T. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog gore navedenih prekršaja, nadležnom sudu- najavili su iz banjalučke PU.

Pogledajte više