PRLJAVA KAMPANJA PROTIV DNS: Lažne dojave da su postavljene bombe u prostorijama DNS na Palama, Sokolcu, Rogatici i Istočnom Sarajevu

S.M.

15. 08. 2020. u 17:34

NASTAVLjA se najprljavija i najpodlija kampanja protiv DNS na Palama, Sokocu, Istočnom Sarajevu i Rogatici u kojoj se ne biraju ni sredstva ni metode, saopštili su iz DNS.

Foto: DNS

- Tako su danas policiji upućene lažne dojave da su u prostorijama DNS u ove četiri opštine, postavljene bombe - saopštili su iz DNS.

Ovakvo bezočno obračunavanje sa političkim neistomišljenicima i sejanje straha među građanima nije zabeleženo u političkom životu Republike Srpske - istakao je Radislav Jovičić potpredsednik DNS i nekadašnji ministar MUP Republike Srpske.

- S punim poštovanjem prema instituciji MUP očekujemo identifikaciju i privođenje pravdi osoba koje su dostavile lažnu dojavi i time uznemirili građane Pala, Sokoca, Istočnog Sarajeva i Rogatice. Očigledno je da se radi o sinhronizovanoj i organizovanoj akciji, sa ciljem unošenja panike među ljude i diskreditaciji političkih protivnika - poručili su iz DNS.

Ovakvo ponašanje potvrđuje da je DNS na dobrom putu i da stiče sve veću podršku širom Republike Srpske, što nekome očigledno smeta - naglasio je Jovičić.

Pogledajte više