OCU SRCE PUKLO OD TUGE: Još jedna tragedija u porodici ubijenog Prijedorčanina (VIDEO)

S. M.

30. 01. 2023. u 18:30

VEJSIL Kaltak, otac Senada Kaltaka (66), koji je ubijen u prijedorskom naselju Hambarine proteklog vikenda, preminuo je nakon što je saznao za ubistvo sina, potvrđeno je "Novostima" iz više izvora.

Mesto ubistva, porodična kuća Kaltaka, Foto Prijedordanas.com

Ovakva tragična sudbina porodice Kaltak potresla je celo naselje u kojem su živeli godinama.

Komšije kažu da Vejsil nije mogao da podnese bol kad je saznao da mu je sin ubijen i to ga je dotuklo.

- Otac i sin su živeli u istoj kući. Otac je živeo na spratu, a sin u prizemlju. Vejsil je bio star, bolestan, nepokretan i gotovo da nije mogao da živi bez tuđe pomoći i nege.

Nakon što je saznao za ubistvo sina, njemu je pozlilo i prevezen je u Dom zdravlja.

- Nažalost, ubrzo je preminuo. Tragedija da ne može biti veća. Svi smo u šoku - pričaju komšije.

O tragediji je obavešten i Vejsilov drugi sin koji živi u inostranstvu i koji će biti prisutan na dženazi u utorak ispred džamije u prijedorskom naselju Hambarine.

Podsećanja radi, Senad Kaltak ubijen je u subotu u svojoj kući, a zbog sumnje da je počinio zločin, uhapšen je Adin Hodžić (23) iz Prijedora. Senadovo telo pronađeno je na njivi, stotinak metara od kuće, i sumnja se da ga je ubica tu odvukao pokušavajući da prikrije zločin. Uhapšeni Hodžić se nalazi u tužilaštvu, gde će nakon ispitivanja biti odveden pred sudiju, koji će doneti odluku o jednomesečnom pritvoru.

OBDUKCIJA

OBDUKCIJOM tela Senada Kaltaka je utvrđeno da je Kaltak imao još dva uboda po telu, ali je smrtonosni ubod bio onaj u plućnu arteriju i žrtva je preminula usled obilnog iskrvarenja.

BONUS VIDEO - UŽIVO NASTAVLjA SE SUĐENjE BELIVUKOVOM KLANU: Žandarmerija sa dugim cevima oko i ispred suda

Pogledajte više