HRISTINA NA BOŽIĆ ROĐENA: "Deca nam se rađala"

Vladimir Mitrić 07. 01. 2023. u 12:25

Povodom najradosnijeg hrišanskog praznika Božića, direktor bijeljinske bolnice bolnice “Sveti Vračevi” profesor dr Zlatko Maksimović sa saradnicima, posetio je sve majke porodilje na Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo i najmlađe pacijente koji su zbrinuti na Odeljenju pedijatrije i tom prilikom, i u društvu sa dr Nelom Mitrović, pomoćnikom direktora, uručo im prigodne poklone.

Foto:V.Mitrić

Božić je praznik koji simbolizuje rađanje novog života, praznik dece i
roditeljstva rekao je profesor Maksimović.

- Naša želja je da, bar malo, dočaramo prazničnu atmosferu, darujemo novorđene bebe i obradujemo poklonima naše mališane koji su na lečenju u našoj ustanovi.  Svim majkama čestitamo na potmostvu uz želju da nastave svoj podvig materinstva, da im ove bebe koje su donele na svet budu tek početak, jer deca su najveći dar i najveća radost.

Dr Maksimović posetio je sve dežurne službe i zaposlene koji rade, za praznik, i poželeo im srećne praznike, mnogo zdravlja i uspeha u ovog godini.

Hristina je prva beba koja rođena u bijeljinskoj bolnici 7. januara, 38 minuta nakon ponoći, a na božićno jutro rođena su još dva dečaka. Na ginekološko-akušerskom odeljenju devet porodilja i dve trudnice očekuju dočekali su trenutak, rađanje novog života.

Pogledajte više