OTAC I ĆERKA ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT: Detalji teške saobraćajne nesreće kod Bijeljine - auto smrskan, vatrogasci izvlačili tela

V. N.

11. 05. 2022. u 22:55

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći kod Bijeljine život je izgubilo dvoje ljudi. Jelena Bošnjak (33) i njen otac Branislav (65) poginuli su juče kada su se, vozeći u "škodi fabiji", sudarili sa kamionom "iveko" koji je vozio Ranko J.

Nesreća kod Bijeljine, Foto RTRS

Nesreća se dogodila oko 16.30 na delu obilaznice oko Bijeljine između skretanja za sela Batkoviće i Veliku Obarsku. Automobil "škoda", u kojem su bili otac i ćerka, od siline udara je totalno smrskan i oni su poginuli na mestu, vatrogasci su morali seći lim kako bi izvukli njihova tela.

Vozač kamiona je, prema nezvaničnim informacijama, rekao policiji da se nesreća desila u njegovoj traci i da je primetio da "škoda" pretiče vozilo "golf" i ide mu u susret, ali nije uspeo da se vrati u svoju traku.

- Istakao je da je naglo zakočio, ali da se sudar nije mogao izbeći - rekao je izvor blizak istrazi.

Očevici su ispričali da je na mestu nesreće od vozila ostala samo hrpa gvožđa i delovi koji su bili rasuti na sve strane.

Iz Policijske uprave Bijeljina potvrđeno je da su dve osobe izgubile život u saobraćajnoj nesreći koja se desila juče u 16.30.

- U nezgodi su učestvovali teretno vozilo "iveko" kojim je upravljao R. J, "golf" za čijim voalnom je bila J. Š. i putničko vozilo "škoda fabija" kojim je upravljao B. B. koji je smrtno stradao. I suvozač u vozilu J. B. je na licu mesta smrtno stradala od zadobijenih povreda - saopšteno je iz PU Bijeljina.

Foto Fejsbuk

Navodi se da je policija obavila uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

- U toku je istraga na utvrđivanju svih uzroka i okolnosti koji su doveli do ove teške nezgode u kojoj su ugašena dva ljudska života - rekli su u policiji.

Zbog ove teške nesreće bio je obustavljen saobraćaj na zaobilaznici oko Bijeljine tokom uviđaja.

INTERVENISALO PET VATROGASACA

U VATROGASNOJ jedinici Bijeljina rekli su da je intervenisalo pet vatrogasaca sa tehničkim i navalnim vozilom.

- Automobil smo sekli duže od sata kako bismo izvukli tela stradalih koja su bila zarobljena u olupini. Vozilo je bukvalno "zgužvano" i od njega je ostala samo gomila lima - istakli su u Vatrogasnoj jedinici.

Pogledajte više