DOŠLI S POSLA NA ODMOR, PA IZGUBILI ŽIVOTE: Velika nesreća - mladići sleteli s puta automobilom i nastradali

Novosti onlajn

12. 03. 2022. u 12:23

NA magistralnom putu M-4 Doboj-Tuzla sinoć, 15 minuta iza ponoći, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći život su izgubila dvojica 22-godišnjaka iz Lukavice Rijeke, potvrđeno je iz policije.

Foto: D.C.

Prema informacijama sa lica mesta poginuli su vozač Pasata Fahrudin Dubinović (22) i njegov drug-suvozač Amel Suljkanović.

Mladići su se vozilom kretali iz pravca Doboja ka Tuzli. Prema nepotvrđenim informacijama u jednom momentu vozač Pasata Dubinović je, verovatno, zbog velike brzine na blagoj krivini u Stjepan Polju izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski zid.

Oba mladića su stradala na licu mesta. Slika je užasavajuća, ljudi od jutros dolaze na lice mesta i ne mogu da veruju šta se desilo. Automobil je od udara podignut zadnjim krajem, vazdušni jastuci nisu pomogli, a unaokolo su razbacane stvari. Vrata automobila su od mesta nesreće odbačena dvadesetak metara.

Na licu mesta novinari "Avaza" razgovarali su sa Ragibom Aljićem, koji je u Splitu radio sa nastradalim Amelom.

- U sredu smo došli sa posla iz Splita kući u Lukavicu Rijeku na kraći odmor. Sinoć sam bio s njim u Klokotnici, a jutros mi javljaju da je poginuo. Ne mogu da verujem šta se u trenutku zbilo. Bio je dobar momak. Fahrudin je bio zaposlen u Zagrebu. I on je kući došao na nekoliko dana i sinoć se ugasio njegov život. Šta čovek da kaže, kada vidi ovu sliku - rekao je Aljić.

U TVJ Gračanica kažu da su trojica vatrogasaca bila na intervenciji, iz smrskanog Pasata izvlačili su mladiće, koji su nažalost već biti mrtvi. U porodicama Dubinović i Suljkanović je nakon saznanja da su izgubii sinove zavladala neviđena tuga i bol.

(Avaz)

Pogledajte više